De regionale werking van Natuurpunt voor Westmalle, Zoersel, Schilde, Oelegem, Ranst, Wommelgem, Wijnegem, Borsbeek, Deurne, Borgerhout, Berchem en Antwerpen.

Ontbijtwandeling Fort van Borsbeek

Terug naar lijst

Geplaatst door Natuurpunt Schijnvallei op

Op zondag 1 mei vindt naar jaarlijkse gewoonte de ontbijtwandeling plaats van Natuurpunt Schijnvallei. Net zoals vorig jaar trekken we erop uit om in de vroege morgen te gaan kijken wat het fort van Borsbeek te bieden heeft aan vogels en ander natuurschoon.

Onder begeleiding van onze vogelkenners luisteren we naar het ontwaken van de natuur.  De plaatsen zijn beperkt tot 40 personen, dus wacht niet te lang om je in te schrijven!

Wij zorgen dat je na een fikse wandeling een stevig ontbijt krijgt.

Praktisch

De wandeling start stipt om 6u en eindigt om 8u. Aansluitend op de wandeling is er een ontbijt dat eindigt om 9u30.

Vertrekpunt : ’De Schuur’ in het Fort domein van Borsbeek, gelegen aan de tekenschool Academia en het jeugdhuis t’Uitvlucht. Er is parkeergelegenheid ter plaatse als je van wat verder komt.  Wij plaatsen ook een aantal wegwijzers.

Schoeisel en kleding volgens weersomstandigheden. Buggy’s kunnen op sommige plaatsen moeilijk zijn.

Prijs : leden €9, niet-leden €11 en kinderen -12j €6.

Inschrijven voor 25 april via het secretariaat (03/354.55.06). Je inschrijving is pas definitief na het overschrijven van het juiste bedrag op rekeningnummer IBAN BE67979130754587 van Natuurpunt Schijnvallei, met vermelding ‘inschrijving ontbijtwandeling’ en het aantal personen.

Info: Pol De Ridder (03/322.52.74) of Hilde Vermeiren (0497/61.25.15)