De regionale werking van Natuurpunt voor Westmalle, Zoersel, Schilde, Oelegem, Ranst, Wommelgem, Wijnegem, Borsbeek, Deurne, Borgerhout, Berchem en Antwerpen.

Natuurpunt kalender en andere winkeltips

Terug naar lijst

Geplaatst door Natuurpunt Schijnvallei op

De nieuwe Natuurpunt kalender is nu te koop in ons secretariaat, maar je kan er ook terecht voor boeken, nestkasten, voederhuisjes en nog veel meer. Misschien vind je bij ons wel het ideale geschenk voor onder de kerstboom?

Natuurpunt kalender

Ook deze keer bevat de kalender weer prachtige natuurfoto's van bekende natuur- en landschapsfotografen. Voor €10 geniet je niet alleen een heel jaar deze mooie beelden, maar steun je ook nog eens onze vereniging.

Voederhuizen en vogelvoer

Met de winter in aantocht worden de natuurlijke voedselbronen voor vogels weer schaarser en kan je hen helpen door bij te voederen. In onze winkel vind je een ruim aanbod aan voederhuisjes, voedersilo's en vogelvoer.

Nestkasten

Het najaar is hét moment om nestkasten op te hangen. In de winter worden die immers al gebruikt om te overnachten en te schuilen bij slechte weersomstandigheden. En zo heb je meteen ook meer kans dat er in het voorjaar een nest in komt. Ook voor die nestkasten kan je bij ons terecht.

Heb je al één of meerdere nestkasten hangen? Maak ze dan nu proper door al het nestmateriaal te verwijderen en eventueel te spoelen met heet water. In dat geval moet je ze wel goed laten drogen voordat je ze terug hangt.

Jeugd

We hebben ook aan de jongste natuurliefhebbers gedacht. Van bouwpakketten voor een nestkast of voederhuis, over een koffertje met alle benodigheden om insecten te besturderen tot handpoppen van inheemse zoogdieren.

Praktisch

Ons secretariaat is geopend op dinsdag, donderdag en vrijdag van 10u tot 14u of na afspraak. Hou er wel rekening mee dat wij in de herfstvakantie en kerstvakantie gesloten zijn.

Je vindt ons op de Turnhoutsebaan 343 in Wijnegem en zijn te bereiken per mail of op het nummer 03/354.55.06