De regionale werking van Natuurpunt voor Westmalle, Zoersel, Schilde, Oelegem, Ranst, Wommelgem, Wijnegem, Borsbeek, Deurne, Borgerhout, Berchem en Antwerpen.

Kalender en agenda 2023

Terug naar lijst

Geplaatst door Rebekka Deleu op

De Natuurpunt kalender en agenda 2023 zijn nu te koop op ons secretariaat in Wijnegem. Met het bestellen van de Natuurpunt kalender heb je niet alleen een steuntje voor het geheugen, maar je ondersteunt ook de goede doelen van Natuurpunt! Ook leuk als cadeautje.

Natuurpunt kalender 2023

De Natuurpunt kalender 2023 is een verzameling van 13 adembenemende natuurfoto’s van de lens van bekende natuur- en landschapsfotografen.

De kalender is overzichtelijk ingedeeld en bevat voldoende schrijfruimte. Alle dagen van de week beschikken over dezelfde ruimtes. Voorzien van weeknummervermelding, feestdagen en ophangoog.

Afmetingen: 20 x 30 cm

Prijs: €9 leden / €10 niet-leden

Natuurpunt agenda 2023

Met de Natuurpunt agenda 2023 haal je elke week een prachtige natuurfoto in huis, van de beste kwaliteit. Alle foto's zijn met zorg en passie gemaakt door de meest enthousiaste fotografen die respect hebben voor de natuur.

De agenda is zeer gebruiksvriendelijk en heeft een luxe uitstraling. Je hebt veel schrijfruimte en de landelijke feestdagen zijn al voorgedrukt. Door het prettige formaat is de agenda handig voor op je bureau of om altijd bij je te hebben. De schrijfbaarheid is verbeterd door het duurzame papier. Elke foto is voorzien van sfeervolle en leerzame tekst. Kortom: een must voor elke vogel- en natuurliefhebber! Uiteraard perfect om cadeau te doen.

Afmetingen: 18 x 22,5 cm

Prijs:€15,30 leden : €17 niet-leden

Natuurpunt kalender en agenda 2023 voordeelpakket

Prijs: €21,60 leden / €24,30 niet leden