De regionale werking van Natuurpunt voor Westmalle, Zoersel, Schilde, Oelegem, Ranst, Wommelgem, Wijnegem, Borsbeek, Deurne, Borgerhout, Berchem en Antwerpen.

Kijk! - Begijn Le Bleu

Terug naar lijst

Geplaatst door Natuurpunt Schijnvallei op

Fwiet! Fwiet! is de naam van de podcast en het vogelmagazine van Begijn Le Bleu dat enthousiast wordt onthaald door media en publiek. Nu brengt Begijn een voorstelling over de kick van het vogelspotten: Kijk!

Hij heeft het over de machtige levenswijze van vogelsoorten zoals de rietzanger, de gierzwaluw en de raaf. Hij neemt je mee in de lucht tijdens de vogeltrek waar een stroom van miljoenen vogels passeert richting het Zuiden, om vervolgens terug te landen in eigen land waar blauwe reigers geduldig wachten om hun slag te slaan. Dit alles om te tonen dat onze natuur nog slimmer en mooier is dan u al dacht.

Begijn doet dit met woord en beeld zoals we dat van hem kennen. Met bezieling en humor vertelt hij over zijn passie om er een prachtige avond vol verwondering van te maken. Laat u meevoeren in de wondere wereld van Begijn waar vogels de hoofdrol spelen.

Praktisch

Zaterdag 8 oktober 2022 om 20u30

Gemeenschapscentrum 't Gasthuis, Turnhoutsebaan 199 in Wijnegem

€12 in voorverkoop, €14 aan de kassa.

De voorverkoop start op 29 augustus om 18u aan de balie van GC ’t Gasthuis en ook online 

Er zal ook een infostand van Natuurpunt aanwezig zijn.