De regionale werking van Natuurpunt voor Westmalle, Zoersel, Schilde, Oelegem, Ranst, Wommelgem, Wijnegem, Borsbeek, Deurne, Borgerhout, Berchem en Antwerpen.

Filmvoorstelling 'Onze Natuur'

Terug naar lijst

Geplaatst door Natuurpunt Schijnvallei op

'Onze Natuur’ is een ambitieuze natuurdocumentaire over de natuur in onze achtertuin. Prachtige verhalen over bekende en onbekende dieren en planten in ons land die verwondering opwekken en de liefde en het respect voor onze natuur vergroten, verteld door Matteo Simoni en met de muziek van Dirk Brossé. Het eindresultaat is adembenemend mooi. De film is niet alleen een ode aan de natuur in ons land, maar ook aan alle mensen die er voor zorgen. 

Productiehuis Hotel Hungaria filmde drie jaar lang de prachtige natuur in ons land. Daarbij konden ze rekenen op de steun van de Natuurpunt vrijwilligers en medewerkers. Ze toonden de filmcrew waar ze de mooiste opnames konden maken van al die plant- en diersoorten en begeleidden hen op het terrein. Spinnenexpert Koen Van Keer, die er mee voor zorgde dat de indrukwekkende beelden van de lentevuurspin konden gemaakt worden, leidt de voorstelling in Wijnegem in.

Praktisch

Zaterdag 27 mei 2023 om 14u in GC ’t Gasthuis in Wijnegem. Indien de voorstelling van 14u volzet is en er nog voldoende interesse is, organiseren we een bijkomende voorstelling om 16u. Na de film kan er nog iets gedronken worden in de foyer.

Prijs: €5 voor leden en €7 voor niet-leden

Inschrijven via https://www.natuurpunt.be/agenda/filmvoorstelling-onze-natuur-60960 of contacteer het secretariaat via info@schijnvallei.be of 03 354 55 06