De regionale werking van Natuurpunt voor Westmalle, Zoersel, Schilde, Oelegem, Ranst, Wommelgem, Wijnegem, Borsbeek, Deurne, Borgerhout, Berchem en Antwerpen.

Avondvoorstelling ”Flirten in ’t groen”

Terug naar lijst

Geplaatst door Natuurpunt Schijnvallei op

Op donderdag 24 november organiseert de werkgroep Zevenbergenbos van Natuurpunt Schijnvallei een avondvoorstelling ‘Flirten in ‘t groen’ door Joeri Cortens.

Flirten en verleiden. Iedereen doet het of ... probeert het. Wie wil weten waar Casanova de mosterd haalde, kijkt best eens naar de dierenwereld. In onze tuinen en natuurgebieden vinden we immers voorbeelden van de meest uiteenlopende verleidingsstrategieën, die vaak verrassend herkenbaar zijn. Voldoende inspiratie dus voor een natuureducatie flirt met comedy. Durf in de spiegel kijken en laat je verleiden...

Joeri Cortens is de natuur-charmeur van dienst. Hij is dé dierenkenner van 'Het zijn net mensen' op VIER en 'Wild van Dieren' op VTM, en zijn natuurpraatjes bij “De Madammen”.

Er is geen enkele dierenvraag waar hij niet op kan antwoorden.

De voorstelling gaat door in de refter van de gemeentelijke lagere school de Knipoog, Schoolstraat 17 te Ranst. De voorstelling start om 19.30 uur.

Iedereen is van harte welkom, de toegang is gratis.