De regionale werking van Natuurpunt voor Westmalle, Zoersel, Schilde, Oelegem, Ranst, Wommelgem, Wijnegem, Borsbeek, Deurne, Borgerhout, Berchem en Antwerpen.

Lid worden

Natuurpunt is de grootste natuurbeschermingsorganisatie in België en beheert ruim 20.000 ha natuurgbebied over heel vlaanderen. Ze is is de Vlaamse partner van BirdLife International en Eurosite. Word nu lid van Natuurpunt en bescherm planten, dieren en hun natuurlijke omgeving in Vlaanderen. Zodat we nu én in de toekomst van de natuur kunnen genieten. Het lidgeld bedraagt €30 per jaar voor het hele gezin (*).

Als lid ontvang je een welkomstpakket met daarin o.a. de Natuurpunt wandelgids, 4 x per jaar het magazine Natuur.blad én het tijdschrift van je lokale afdeling en korting in onze winkel en bij tal van partners. Bekijk hier alle voordelen.

Lid worden kan door overschrijving van €30 op rekeningnummer BE67 9791 3075 4587 van Natuurpunt Schijnvallei vzw, Turnhoutsebaan 343, 2110 Wijnegem, met de vermelding "nieuw lid" of door je meteen online te registreren.