De regionale werking van Natuurpunt voor Westmalle, Zoersel, Schilde, Oelegem, Ranst, Wommelgem, Wijnegem, Borsbeek, Deurne, Borgerhout, Berchem en Antwerpen.

Steun onze teams van Expeditie Natuurpunt

Terug naar lijst

Geplaatst door Natuurpunt Schijnvallei op

Op 29 en 30 juni is het weer zover. Dan trekken verschillende teams er te voet, per fiets en/of met de kano op uit om geld in te zamelen voor hun favoriete natuurgebied. Ook voor natuurgebieden in de Schijnvallei zamelen verschillende teams geld in. Hieronder een overzicht met de links naar hun teampagina's. Steun jij één van onze teams?

De Blootgatters

De Blootgatters doen al jaren mee. Ze volgen met de fiets de kempenroute ten voordele van het natuurgebied de Vallei van de De Delfte Beek.

De teampagina met alle info vind je hier

Team Hazelarus

Ook Team Hazelarus nam al eerder deel. Zij te voet en met de kano de Maasroute volgen ten voordele van het natuurgebied Tussen groot en klein Schijn

De teampagina met alle info vind je hier

Team De Schijngravelers

De Schijngravelers zijn nieuw in Expeditie Natuurpunt. Zij volgen de Gravelroute met de fiets ten voordele van het natuurgebied Schijnvallei en meer specifiek voor het 'Schijnbos' in Park Groot Schijn dat de afdeling Schijnbeemden later dit jaar in beheer krijgt.

De teampagina met alle info vind je hier

Teams Ecopower

Ecopower neemt met maar liefst 3 teams deel: De Zonnetjes in Huis, De Waterkrachtpatsers en Wind in de Zeilen. Zij kozen er voor om met de kano en te voet de Maasroute te volgen ten voordele van het enige natuurgebied binnen de ring in Antwerpen: de Wolvenberg.

De teampagina van De Zonnetjes in Huis vind je hier

De teampagina van De Waterkrachtpatsers vind je hier

De teampagina van Wind in de Zeilen vind je hier