De regionale werking van Natuurpunt voor Westmalle, Zoersel, Schilde, Oelegem, Ranst, Wommelgem, Wijnegem, Borsbeek, Deurne, Borgerhout, Berchem en Antwerpen.

Ontbijtwandeling Fort van Borsbeek

Terug naar lijst

Geplaatst door Natuurpunt Schijnvallei op

Traditie getrouw vindt op vrijdag 1 mei onze ontbijtwandeling plaats. Dit jaar voor de eerste keer in het fort van Borsbeek. Als je graag komt kijken wat het fort te bieden heeft aan vogels (en ander natuurschoon), dan is dit het moment.

Onder begeleiding van onze vogelkenners luisteren we naar het ontwaken van de natuur. Als we geluk hebben staat de meidoorn net in bloei. Wij zorgen dat je na een fikse wandeling een stevig ontbijt krijgt. De plaatsen zijn beperkt tot 40 personen, dus niet getreuzeld.

Praktisch

De wandeling vertrekt aan ’De Schuur’ op het domein van Fort III in Borsbeek, gelegen aan de tekenschool Academia  en het jeugdhuis t’Uitvlucht. Er is parkeergelegenheid ter plaatse als je van wat verder komt.  Wij plaatsen ook een aantal wegwijzers.

De wandeling start stipt om 6u en eindigt om 8u, aansluitend op de wandeling is er een ontbijt dat eindigt om 9u30.

Schoeisel en kleding volgens weersomstandigheden. Buggy's kunnen op sommige plaatsen een probleem hebben.

Prijs : leden €9, niet-leden €11 en kinderen -12j €6.

Inschrijven voor 25 april via ons secretariaat (03.354.55.06). Je inschrijving is pas definitief na het overschrijven van het juiste bedrag op rekeningnummer BE67 9791 3075 4587 van Natuurpunt Schijnvallei vzw met vermelding ‘inschrijving ontbijtwandeling’ en het aantal personen.

Info: Pol De Ridder (03.322.52.74) of Hilde Vermeiren (0497.61.25.15)