De regionale werking van Natuurpunt voor 's Gravenwezel, Schilde, Oelegem, Ranst, Wommelgem, Borsbeek, Borgerhout, Deurne en Wijnegem.

Natuurpunt last alle activiteiten af tot en met 19 april

Terug naar lijst

Geplaatst door Natuurpunt Schijnvallei op

Natuurpunt last per direct alle binnen- en buitenactiviteiten af tot en met 19 april. De bezoekerscentra blijven voorlopig gesloten tot en met 3 april. Onze natuurgebieden blijven uiteraard wel open voor een gezonde wandeling of fietstocht in openlucht. Maak van de nood een deugd en duik individueel of in klein gezelschap de natuur in!

Wat de plantenmarkt van de afdeling Natuurpunt Antwepen Stad op zondag 19 april betreft, daarover wordt op een later tijdstip nog gecommuniceerd.

Onze winkel/secretariaat in Wijnegem blijft ook gesloten tot en met 19 april. Uiteraard blijven wij bereikbaar per mail op info@schijnvallei.be en proberen we in het mate van het mogelijke telefonisch bereikbaar te zijn op 03 354 55 06 tijdens uren dat we normaal geopend zouden zijn. U kan ondertussen ook terecht op de webwinkel van Natuurpunt.

Voor up-to-date informatie kan je vanaf nu terecht op www.natuurpunt.be/corona. Alle updates zullen daarop verschijnen. Consulteer die pagina voor de laatste stand van zaken.