De regionale werking van Natuurpunt voor Westmalle, Zoersel, Schilde, Oelegem, Ranst, Wommelgem, Wijnegem, Borsbeek, Deurne, Borgerhout, Berchem en Antwerpen.

Natuurpunt gelast tot nader order alle activiteiten af

Terug naar lijst

Geplaatst door Natuurpunt Schijnvallei op

Natuurpunt gelast tot nader order alle binnen- en buitenactiviteiten af. Ook de bezoekerscentra blijven voorlopig gesloten. Voor up-to-date informatie kan je ook terecht op www.natuurpunt.be/corona. Consulteer die pagina voor de laatste stand van zaken.

Onze natuurgebieden blijven uiteraard wel open voor een gezonde wandeling of fietstocht in openlucht: kom alleen, met een partner of met het gezin. Kom te voet of met de fiets. Respecteer de afstandsregels. Respecteer ook de andere regels: honden zijn niet overal toegelaten en moeten waar dat wel het geval is steeds aan de leiband, ga niet in gebieden die tijdelijk zijn gesloten omwille van het broedseizoen en blijf op de paden.

Ook onze winkel/secretariaat in Wijnegem blijft voorlopig gesloten. Uiteraard blijven wij bereikbaar per mail op info@schijnvallei.be en proberen we in het mate van het mogelijke telefonisch bereikbaar te zijn op 03 354 55 06 tijdens uren dat we normaal geopend zouden zijn. U kan ondertussen ook terecht op de webwinkel van Natuurpunt.