De regionale werking van Natuurpunt voor Westmalle, Zoersel, Schilde, Oelegem, Ranst, Wommelgem, Wijnegem, Borsbeek, Deurne, Borgerhout, Berchem en Antwerpen.

Maak zélf de GroenGrijs fotowandeling in Borgerhout!

Terug naar lijst

Geplaatst door Natuurpunt Schijnvallei op

Recent begeleidde Jens Verwaerde een 30 fotografen in de omgeving van het Boelaarpark te Borgerhout.

Deze wandeling kan je nu zélf gratis inlezen vanop www.routeyou.be. Tik "GroenGrijs" in het zoekvak of ... surf rechtstreeks naar deze koppeling. Klik daar op het tabblad "downloads" en laad de wandeling in op het door jou gewenste formaat. Afhankelijk van het gebruikte GPS-programma moet je die wandeling dan plaatsen in een bepaalde map.

Iedereen kan nog tot 10 juli maximum drie van zijn beste groengrijze stadsnatuurfoto’s insturen. Alle richtlijnen hierover vind je hier. Een jury selecteert de beste beelden voor de rondreizende tentoonstelling 'Groengrijs'. Die gaat van start in de Sint-Baafsabdij te Gent.

De fototentoonstelling bezoeken kan iedere vrijdag, zaterdag en zondag van 15 tot 31 augustus (= drie weekends); telkens van 14u tot 18u.

Daarna toert de fototentoonstelling door Vlaanderen: eerst - van 9 september tot 31 oktober - in het Natuur.museum in Turnhout; daarna in het Ecohuis te Antwerpen.

Succes!