De regionale werking van Natuurpunt voor Westmalle, Zoersel, Schilde, Oelegem, Ranst, Wommelgem, Wijnegem, Borsbeek, Deurne, Borgerhout, Berchem en Antwerpen.

Limonium zoekt redacteur(s)

Terug naar lijst

Geplaatst door Natuurpunt Schijnvallei op

Het belangrijkste communicatiemiddel van Natuurpunt Schijnvallei blijft ons tijdschrift: Limonium. De huidige redactie, waar sommigen al 25 jaar deel van uitmaken, is toe aan vernieuwing.

Daarom zoeken we vrijwillige...

  • redacteur(s)
    Je vraagt artikels bij schrijvers, past eventueel artikels aan, zorgt voor voldoende illustraties en je legt de volgorde van de artikels vast. Je komt vier keer per jaar samen met andere schrijvers en redacteurs om af te spreken hoe de volgende Limonium eruit zal zien.

  • vormgever(s)
    Je plaatst de ingezonden teksten en beelden in een sjabloon waarbinnen het tijdschrift wordt opgemaakt. Je gebruikt daarvoor een programma als Scribus, dat we je kunnen aanleren.
 

Wat verwachten we?

Geen grote natuurkennis, maar vooral goesting om het tijdschrift van Natuurpunt Schijnvallei samen te stellen en er iets aantrekkelijks van te maken. De redactie komt vier keer per jaar samen, enkele weken voor het drukken van het tijdschrift.

We willen samen met jou werken aan een nieuwe vormgeving en bespreken graag jouw ideeën.

Wist je trouwens dat het tijdschrift én zijn naam al meer dan 30 jaar bestaat?

Interesse?

Neemt dan contact op met het secretariaat of met Jens Verwaerde.