De regionale werking van Natuurpunt voor Westmalle, Zoersel, Schilde, Oelegem, Ranst, Wommelgem, Wijnegem, Borsbeek, Deurne, Borgerhout, Berchem en Antwerpen.

Kick-off ‘Samen breken we uit’

Terug naar lijst

Geplaatst door Natuurpunt Schijnvallei op

Welke plek zou jij graag ontharden? Heb je een versteende locatie op het oog die je graag wil omzetten naar een groene ruimte, maar je zit nog met vragen over hoe dit aan te pakken?

Op 11 juni organiseren GruunRant, Regionaal Landschap de Voorkempen en Antwerpen aan ‘t Woord de kick-off van het project 'GruunRant onthardt!'.

Met het project willen de drie organisaties anderen helpen om versteende ruimte, ten noordoosten van de stad Antwerpen, open te breken t.o.v. de groene ruimte en steeds meer mensen inspireren om hetzelfde te doen.

Heb je zelf een idee om een versteende locatie in je buurt open te breken? Kom dan zeker langs. Op 11 juni wisselen we ideeën uit met anderen, maar ook om de eerste stappen te zetten naar concrete uitvoering. Tijdens deze kick-off kom je te weten wat het project 'GruunRant onthardt!' precies inhoudt, welke ondersteuning het project je kan bieden en we zetten samen het parcours uit om jouw project tot een goed einde te brengen.

Meer informatie over ontharding vind je op de website van GruunRant.

Opgelet: de locatie die je wil ontharden moet gelegen zijn in 'GruunRant', dus in Ekeren, Merksem, Brasschaat, Schoten, Schilde, Deurne, Wijnegem of Wommelgem.

Breng gerust buren, vrienden of andere geïnteresseerden mee die samen met jou aan de slag willen gaan.

Praktisch

Waar? Kasteel Schoten
Wanneer? Dinsdag 11 juni, 19u-22u
Voor wie? De kick-off richt zich tot iedereen die een idee heeft om zelf te ontharden.

Inschrijven kan hier.

Organisatie van GruunRant, Regionaal Landschap de Voorkempen en Antwerpen aan 't Woord m.o.v. Vlaamse Overheid departement Omgeving