De regionale werking van Natuurpunt voor Westmalle, Zoersel, Schilde, Oelegem, Ranst, Wommelgem, Wijnegem, Borsbeek, Deurne, Borgerhout, Berchem en Antwerpen.

In memoriam Paul Wynen

Terug naar lijst

Geplaatst door Natuurpunt Schijnvallei op

Dit weekend vernamen we het overlijden van Paul Wynen. Paul was jarenlang bestuurder van wat nu Natuurpunt Schijnvallei heet. Hij was al sinds de jaren '70 begaan met natuur en landschap in Wommelgem en ruime omgeving. Hij stond nog mee aan de wieg van het groencomité van Wommelgem én ... aan Red de Schijnvallei.

Paul was een fijne man met wie het aangenaam praten was. Hij kon grappig en gevat iets samenvatten. De appels uit zijn tuin hebben we ooit nog met de JNM verwerkt tot wijn, maar ook wanneer we een evenement organiseerden was Paul present met de (inmiddels beroemde) grote koffiezet.

Paul is jarenlang ondervoorzitter geweest van onze vereniging en verdient een stevig: "dankuwel, Paul!", mét uitroepteken.

Maar bovenal was Paul een echte fijne, behulpzame mens.

Pauls vrouw, kinderen en kleinkinderen willen we de nodige sterkte toewensen. Weet dat Paul in de stroom van het leven een belangrijke steen heeft verlegd.

We gaan Paul missen, maar toch ook vooral ons herinneren als "nen toffe".