De regionale werking van Natuurpunt voor Westmalle, Zoersel, Schilde, Oelegem, Ranst, Wommelgem, Wijnegem, Borsbeek, Deurne, Borgerhout, Berchem en Antwerpen.

Het nieuwe bestuur van Natuurpunt Schijnvallei

Terug naar lijst

Geplaatst door Natuurpunt Schijnvallei op

Twaalf bestuurders én u.

Onze jaarlijkse algemene vergadering ging door in het cultureel centrum van Wijnegem. Ongeveer 30 leden luisterden naar het jaaroverzicht en keurden de begroting voor 2014 goed en werden voorzien van hapjes en drankjes.

We bedankten het vorige bestuur voor de vele uren vrijwilligerswerk: verslagen maken, adresetiketten plakken, een schuur bouwen, vogels tellen, planten inventariseren, meningen formuleren over de open ruimte, padden overzetten, maar vooral ... samen werken in en voor de natuur rondom ons.

Voorzitter Jens Verwaerde wees op het belang van samenwerking voor natuur én voor de vereniging. Een warme oproep leidde tot 12 personen, die het nieuwe bestuur vorm zullen geven! De meeste van deze personen zijn al lang actief in één van de vele werkgroepen die onze verenigingen telt.

Er is nog heel wat werk en Jens gaf als voorbeeld: de uitbouw van een gidsenwerking.

De bijeenkomst werd afgesloten met enkele films over de natuur in de Schijnvallei van "huisfilmer" Swa Drofmans.

Meedoen?

Wie zelf ook wil meewerken in een werkgroep of, wie weet er eentje wil oprichten, wie een cursus zou willen volgen, neemt contact op met info@schijnvallei.be.

Het bestuur voor 2014

Philip Barbaix, Paul Braeckmans, Fons Bresseleers, Dirk Demey, Fik Denissen, Jan Dewilde, Anny Lefrère, John Matthyssens, Victor Swan, Bram Van Ballaer, Cecile Vanderschaeve, Jens Verwaerde