De regionale werking van Natuurpunt voor Westmalle, Zoersel, Schilde, Oelegem, Ranst, Wommelgem, Wijnegem, Borsbeek, Deurne, Borgerhout, Berchem en Antwerpen.

Dag van de Natuur 2018

Terug naar lijst

Geplaatst door Natuurpunt Schijnvallei op

Wil je graag een handje toesteken voor een mooier stukje natuur? Kom eens langs om te ervaren hoe dat kan. Tijdens de Dag van de Natuur leef je je helemaal uit in een prachtige omgeving. Je maakt er kennis met vrijwilligers die het hele jaar door de natuur in je buurt beheren. En zo kunnen zij tijdens de Dag van de Natuur grotere klussen klaren. Kom alleen, met je familie, vrienden of collega's. En wie weet krijg je de smaak wel te pakken…

Bij Natuurpunt Schijnbeemden kan je op zaterdag 24 november terecht in De Pont te Schilde. We steken met ons allen de handen uit de mouwen om wilgen te knotten, bramen op te ruimen, de waterhuishouding op punt te stellen en nog tal van andere leuke karweitjes. Tijdens de middag wordt een lunch voorzien. Meer info vind je hier.

Bij Natuurpunt Voorkempen kan je terecht in het Heiblok, een prachtig stukje van het Zoerselbos. Ook daar wordt gedacht aan de inwendige mens om het werk te vergemakkelijken. Meer info vind je hier.